26 februari, 2012

Nieuws van BWP Belgium!!

Nieuws meegedeeld door BWP OUDENAARD.
23-02-2012   Open Kampioenschap Vrijspringen BWP-Oudenaarde op zondag 26 februari aanvang om 9u30!

Komende zondag 26 februari vindt in manege Ranch te Aalter de jaarlijkse wedstrijd vrijspringen plaats van BWP-gewest Oudenaarde. Vanaf dit jaar wordt dit evenement georganiseerd onder de nieuwe naam ''Open Kampioenschap Vrijspringen''.

In totaal worden 120 deelnemers verwachut. De reeks tweejarigen gaat van start omstreeks 9u30. Met de driejarigen wordt omstreeks 14 uur begonnen. Beide reeksen zullen door een internationale jury beoordeeld worden. Als spannende afsluiter van de dag wordt er bij de reeks driejarigen een ''Special Final Five'' gehouden. Dit wil zeggen dat, vooraleer er in deze reeks een winnaar bekend gemaakt wordt, enkel de 5 beste driejarigen zullen terugkomen als overkamping tegen elkaar.

Uit de twee voorafgaande oefenavonden is reeds gebleken dat er ook dit jaar heel wat kwaliteitsvolle 2 en 3-jarige paarden uit verschillende stamboeken zullen deelnemen. Voor het vaderschap tekenen o.a. hengsten als: Doree van de Moskifarm, Toulon, Nabab De Reve, Kashmir van Schuttershof, Numero Uno, Darco, Berlin,...

Het BWP-gewest Oudenaarde is er van overtuigd dat zij er, samen met alle aanwezigen, ook dit jaar een geslaagd evenement kunnen van maken!

Iedereen is van harte welkom.

Doofice, Dantee & Doree Junior drie driejarige hengsten van de Moskifarm zullen deelnemen aan deze Event.