27 februari, 2012

2010-02-26 DOOFICE- DANTEE - DOOREE JUNIOR new Belgian talents of Stalli...Super 3 jarige sBs Moski-Youngsters DANTEE, DOOFICE & DOREE junior tonen zich als supertalenten
en kregen hun aanwezige Moskifans achter zich op de finale BWP vrijspringen. De Hengst ' DOREE' welke voor het vaderschap van al dit talent mocht tekenen mag zich terecht een super-vererver noemen vanaf vandaag.
Deze BWP event is voor sBs of niet BWP paarden zowat het hol van de Leeuw maar toch kregen al onze paarden een ruime +70% toegewezen van de juryleden.
Dus niet getreurd en we gaan bovendiende geldprijs voor onze shows inkaderen omdat het te weinig is om te spenderen aan goede doelen en teveel om door het toilet te spoelen.
We houden het in vervolg maar bij privé iniatieven zoals bvb in het Zilverspooor in Moorsele, dit is meer een plaats waar professionele fokkers en youngster trainers thuishoren.
De jaarlijkse trend op deze event zet zich zoals verwacht een neerwaartse spiraal. Met andere woorden bijna zo goed als geen publiek meer en om de kosten te dekken dit jaar werd een taks geheven van 50 cent per plasbeurt, wie nog een pint durfde te drinken moest plassen en mocht bijdragen....
Voor de rest weinig publiek, totaal geen enkele ambiance. wat een verschil met onze Stallion Show gisteren in Romsée waar het minimum 500 man koppige publiek ons minimaal 3 maal met een algemeen en daverend applaus bedankte voor de Showjumping vertoning van DOREE en zijn dochter Ilaana. Het wordt tijd dat onze Vlaamse fokkers eens wat ideeen gaan opdoen bij onze Waalse broeders & sisters.