07 januari, 2012

2012-01-06 Normal day of Stallion Showjumper DOREE van de Moskifarm.

Dressuurmatige opleiding van Stallion Showjumper DOREE v/d Moskifarm loopt vooruit op onze planning, deze slimme rakker verbaast iedere dag zijn professionele crew in de positieve zin .....De dagelijkse trainingen op de Moskifarm in Belgiƫ gedurende 8 weken leveren een compleet rechtgericht paard op welke met veel plezier zijn dressuurmatige opleiding afwerkt op een manier die iedereen verbaast.
Onze ingreep om de hengst vanf 01 november 2011 verder zelf op te leiden bleek terecht de juiste keuze zoniet was deze waardevolle hengst verloren geweest voor de sport.
De manier dat hij hiervoor werd gereden had zeker geleid tot ernstige rugproblemen. Wat de rechtrichting betreft van DOREE was het 5 voor twaalf !!!!!! En hiervoor zijn we heel fier op ons Team dat dit ondertussen reeds 100% gelukt is.
Ik vraag me alleen af hoeveel springpaarden er in Belgiƫ niet toe zijn aan een correcte opleiding met speciale aandacht op de juiste manier van dressuurmatig rijden met een links of recht gericht sportpaard.
Tevens dank aan de professionele coaching van Lizzy van Hien.