28 december, 2008

2008-12-10 Bonita & Gomina eerste oefening vrij springen




Eerste oefensprongen vrij springen van twee 75% XX merrieveulens.

1. BONITA v/d Moskifarm schimmel, 18 maanden oud en 75% Volbloed.VolledigePedigree: http://www.allbreedpedigree.com/bonita+van+de+moskifarm

2. GOMINA v/d Moskifarm Bruin, 30 maanden oud en 75% Volbloed.Volledige http://www.allbreedpedigree.com/gomina3

De eerste oefensprongen van deze twee youngsters gaven ons een positief gevoel. Zeker de jonge schimmel Bonita (18 maand) liet zien dat ze uit het super goed springhout gesneden is met haar vliegensvlugge reaktiviteit en een souplesse gekoppeld aan een zeer goed ruggebruik en fijne balans.

De 30 maanden oude Gomina liet ook enkele van haar goede vreugdevolle sprongen zien. Ze is voorbestemd om het persoonlijke paard te worden van François GOFFAUX en hem kon het echt geen bom schelen mocht deze merrie niet goed gesprongen hebben.

Francois wrote:
tussen mij en Gomina was het bingo al van bij haar geboorte. Zij is gewoon het liefste en betrouwbaarste paard dat ik gedurende mijn 55 jaar als fokker van bloedpaarden heb grootgebracht. Ik heb ook haar overgrootmoeder, grootmoeder en moeder grootgebracht allemaal ongelooflijke aparte en sterke madammen met een winnaarshart zoals er niet meer gemaakt worden. Gommeke is zoals haar vrouwelijke voorgangers terug een echte meevaller (schatteke) om samen oud mee te worden. Een droom die niet te koop.

BONITA v/d Moskifarm

www.moskifarm.com info@moskifarm.com